buk.bg@gmail.com

Астрология на Новата Луна – Жан Спилър

16.00 лв.

издателство: Аратрон

година: 2007

страници: 344

корица: мека

ISBN: 9789546262523

Описание

Лунното влияние върху човешката съдба е било признато от древни времена, но неговата сила за предизвикване на положителна раз­връзка често е била пренебрегвана – до този момент.

В тази книга Жан Спилър разкрива удивителната мощ на Луната да превръща нашите цели в реалност. Тя дава практически инструкции, основани на древни ритуали и философия, както и на личния й астрологичен опит, за формулирането на желания във всяка област – любов, кариера, семейство, здраве и т. н. По време на мощните дни на новолунието вашите желания се превръщат в заклинания с удивителен фокус и сила. С помощта на специалните лунни карти, включени тук, вие ще можете да изразите своите желания по време на “магическия” момент – личен мощен период в астрологичния цикъл – и да задвижите силите, които трансформират вашите желания в реалност.

АКО …
ТЪРСИТЕ ЛЮБОВ: Изразете своето желание, когато Луната е във Везни. Този период от годината е най-добрият за привличане и разпознаване на подходящия брачен партньор или началото на щастлива връзка.
ЖЕЛАЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ЛОШИТЕ СИ НАВИЦИ: Луната в Стрелец ще даде тласък на вашия старателно формулиран довод да премахнете отрицателните си черти, от които искате да се освободите.
ТЪРСИТЕ ВЪТРЕШЕН ПОКОЙ: Заявете вашето желание за спокойствие и контрол върху вашата съдба, когато Новата Луна е в Риби. В този момент всяко чувство за паника може да се разсее и вие ще изпитате блаженството, че сте защитавани от Висшите сили.
ЖЕЛАЕТЕ СЛАВА И БОГАТСТВО: Силната движеща сила на Луната в Рак ще ви помогне да откриете и предприемете такива действия, които ще подсилят вашата социална позиция, ще ви донесат повишение в работата или финансов успех.
Сега е моментът да поработите с естествените сили на Вселената, за да превърнете мечтите си в реалност!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Астрология на Новата Луна – Жан Спилър”