buk.bgstore@gmail.com

Безбожен час – Мери Хигинс Кларк

14.99 лв.

издателство: Бард

година: 2013

страници: 350

корица: мека

ISBN: 9789546554383

Изчерпан

Описание

Една тайна от миналто застрашава живота на сестрите – Кейт и Хана Конъли. Всичко започва, когато семейната компания за антикварни мебели в Лонг Айланд Сити, основана от дядо им, избухва в пламъци посред нощ. Не е пощаден и музеят, където от години са изложени безценни експонати.
Инцидентът предизвиква куп въпроси. Какво е правила в музея Кейт – стройна руса красавица с висок пост в една от водещите счетоводни фирми в страната и сестра на пробиваща си път към върховете модна дизайнерка, когато избухва пожарът? Защо Гюс – пенсиониран и недоволен от отстраняването си майстор реставратор – я е придружавал в този безбожен час? Възможно ли е някой да не е онзи, за когото се представя.
Гюс е мъртъв, а Кейт, сериозно пострадала при инцидента, е в кома. Естествено и двамата не са в състояние да обяснят какво са правили там и какво общо може да има трагедията с издирването на младо момиче, изчезнало от години. Нито пък могат да предупредят, че някой прикрива следите си и е готов да убива, за да се спаси…
С грабващо напрежение Мери Хигинс Кларк напредва стъпка по стъпка и за пореден път демонстрира майсторството си, превърнало книгите й в международни бестселъри от години.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Безбожен час – Мери Хигинс Кларк”