buk.bg@gmail.com

Бранд визия. Как да стимулирате екипа си да предизвика растеж на бизнеса – Дейвид Тейлър

27.99 лв.

  • издателство: Дамян Яков
  • година: 2008
  • страници: 32
  • корица: твърда
  • ISBN: 9789545274251

Описание

Проектирана и реализирана в изключително прагматичен формат, БРАНД ВИЗИЯ показва как да поведете екипа си стъпка по стъпка към сътворяване, преосмисляне и даване живот на визия, която ще доведе до мощен тласък новия или позатихналия ви бизнес. Практическите съвети, инструменти и трикове с неподозирано въздействие ще ви помогнат да превърнете вдъхновението в реален подем.

БРАНД ВИЗИЯ е благосклонна към провокативното мислене и е непочтителна към комплексния теоретичен подход, определен като „туризъм в стратегията”. Тезите и идеите са илюстрирани с впечатляващи примери за успехи и провали, в това число на брандове като Т-мобайл, Дав, Порше, Абсолют, Джеймс Бонд.

Това е третата книга на Дейвид Тейлър – основател и партньор в мрежа от бранд треньори, наречена thebrandgym. Смятан е за един от 50-те най-изтъкнати маркетолози в света. Работил е с много признати компании, в това число Т-мобайл, Унилевър, Крафт, BBC и SAB Miller. Първите му опити с управление на бранда започват с PetG преди да завърши MBA в INSEAD, Франция. След това основава и развива парижкия офис на Added Value, една от водещите консултантски къщи в Европа (сега част от WPP). Първата му книга „The Brandgym“ е практически гайд за създаване на бранд и бързо става бестселър. Втората – „Brand Stretch“ – е първото в света детайлно изследване на разширяването на бранда.

 

Дейвид Тейлър – основател и партньор в мрежа от бранд треньори, наречена thebrandgym. Смятан е за един от 50-те най-изтъкнати маркетолози в света. Работил е с много признати компании, в това число Т-мобайл, Унилевър, Крафт, BBC и SAB Miller. Първите му опити с управление на бранда започват с PetG преди да завърши MBA в INSEAD, Франция. След това основава и развива парижкия офис на Added Value, една от водещите консултантски къщи в Европа (сега част от WPP).

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Бранд визия. Как да стимулирате екипа си да предизвика растеж на бизнеса – Дейвид Тейлър”