buk.bg@gmail.com

Българчето/ Кентърбърийски ябълки – Красимир Бачков , Анна Койчева

10.00 лв.

  • издателство: Сиела
  • година: 2013
  • страници: 276
  • корица: мека
  • ISBN: 978-954-28-1415-3

Описание

БЪЛГАРЧЕТО е ключът към тайнствата на днешното българско дете. Болка, неподозирана смелост, приятелство, любов и безброй приключения са заложени в 17 глави, четящи се на един дъх от малки и големи! Книгата е като филм за всеки читател. Първото истински патриотично четиво от четвърт век насам Ви очаква! Гаранция, че след последната страница ще искате… още!

ДОБРУДЖАНСКИ РАЗКАЗИ олицетворяват силата на земята, избуяла в съвременния българин. Авторът като магьосник ще Ви покаже светлини и сенки, нежна музика и грохот, надежда и много любов, за  

Сборникът разкази КЕНТЪРБЪРИЙСКИ ЯБЪЛКИ е своеобразно продължение на дебютната книга на Ани Койчева Писма отОбединеното Кралство десет години по-късно. С много хумор, самоирония и смях през сълзи авторката повдига завесата на една друга географска ширина, чиито герои може и да не са чували кой е Бай Ганьо или Андрешко, но живеят, общуват и разсъждават като тях. А в това време недалеч от Нулевия меридиан на Гринич, в овощните градини на Кентърбъри продължават да пристигат берачи на ябълки… Събирачи на мечти.

Личният блог на авторката е на адрес:
http://uk-pisma-bg.blogspot.co.uk/

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Българчето/ Кентърбърийски ябълки – Красимир Бачков , Анна Койчева”