buk.bg@gmail.com

Великите любовни истории – Христина Мираз

5.99 лв.

издателство: Апостроф

година: 2015

страници: 152

корица: мека

ISBN: 9789542962229

Код: 9789542962229 Категория: Етикети: ,

Описание

На война и в любовта всичко е позволено…

Това доказват великите любови на най-ярките личности в историята. Чувствата не познават титли и покоряват всекиго – воини, диктатори, крале, кралици, императрици, наложници и робини. Различни епохи, различни култури, но една водеща сила, която стопява всичко останало – любовта. Любов, която се оказва по-силна от всяка власт. Любов, която обсебва и променя не само животи, но и светове.

В тази книга ще се срещнете с най-забележителните фигури, живeли някога и обичали със страст и всеотдайност, каквато въображението трудно може да си представи. Кралски тайни, дворцови манипулации, романтика, грях, порок…

Тук са най-съкровените емоции на Клеопатра и Марк Антоний, последната кралица на Испания, наричана Хуана Лудата, Елизабет I, Сюлейман Великолепни и Хюрем, както и най-прочувствената приказка за създаването на величествения храм на любовта – Тадж Махал.

Истории, в които любовните чувства покосяват по-безмилостно и съдбовно от всяко оръжие, познато в света.

 

За Христина Мираз

Христина завършва специалността „Книгоздаване“ във ФЖМК на СУ „Св. Климент Охридски“ през 2006 г. Съставител е на повече от 15 книги на различна тематика и от различен жанр. Работила е като журналист, PR и редактор. За пореден път застава от другата страна, в ролята на автор, за да опише най-ярките личности, техните съдбовни обрати и епични любови в книгата „Великите любовни истории“.

Следва продължение на настоящия том, коeто ще бъде озаглавено „Великите любовни истории в киното и литературата“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Великите любовни истории – Христина Мираз”