Всичко, което не се осмелявате да питате

... родителите, учителите и дори приятелите си

18.00 лв.

  • автор: ЗЕП и Елен Брюлер
  • издателство: Пурко
  • превод: Валентина Бояджиева
  • година: 2019
  • страници: 92
  • корица: мека
  • ISBN: 9786197339161

Описание

В тази книга ще откриете всички въпроси за любовта и секса, които подрастващите (9-13 години) задават и всички отговори, които родителите им търсят.

Френски бестселър за сексуално образование, създаден за децата, навлизащи в пубертета. Това е книга с отговори на много и важни въпроси за любовта и секса, които децата си задават в тази възраст. Издаден за първи път преди повече от 15 години, днес текстът й се радва на голям интерес в цял свят – преведен е на цели 19 езика, сред които повечето езици, които говорим в Европа – на френски, английски, немски, руски, испански, италиански, гръцки, но и на далечните корейски и китайски език!

Всичко, което не се осмелявате да попитате…” поднася информацията на разбираем език и със забавни комикси под формата на въпрос с кратък отговор. Диалогичното и съвременно съдържание е създадено за младия читател, който понякога трудно задържа своето внимание.

ЗЕП и Елен Брюлер

Написана с чувство за хумор, книгата ще бъде особено полезна и за родителите и учителите, които често изпитват затруднение да започнат разговор на сексуална тема с вече порасналите си деца. Текстът би могъл да ги предразположи и улесни в избора на сигурна информация, съобразена с пред-тийнейджърската възраст. Чрез “Всичко, което не се осмелявате да попитате…” възрастните ще разберат през какви трудности преминават децата, както и може би ще намерят отговор за неочакваното поведение на бъдещите и настоящи тийнейджъри вкъщи и в училище! Книгата може да се ползва успешно и от психолози в работата им с децата, които растат.

Допълнителна информация

Тегло 0.300 kg
Размери 16.5 × 21 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Всичко, което не се осмелявате да питате“