buk.bg@gmail.com

Един подарен ден

7.00 лв.

Описание

Имате проблеми в работата, семейството, с роднините?… Няма по-просто решение от това да си подарите един ден и да го прекарате както си пожелаете.
Прочетете как го прави „великолепната четворка“ – двама братя и две сестри. Най-големият брат решава да избягат от досадната сватба на роднините еснафи и безкрайните претенции и капризи на съпругата си „Чистофайка Подредкова“. С двете си сестри той отива при най-малкия брат, който работи като самоназначил се екскурзовод в замък, където развихря фантазията си и разказва невероятни истории на туристи. Истории, които разсмиват до сълзи брат му и сестрите му. Четиримата задружно напускат ежедневието и вместо на префърцунената роднинска сватба се оказват гости на друга сватба, на която ги посрещат сърдечно като близки приятели. Четиримата вече имат възможността да се отправят към щуротиите, които са вършили като тийнейджъри, отдават се на радостите в живота, лоарското вино, веселбата и блаженството да бъдат заедно, да усещат взаимната си обич и подкрепа.
Анна Гавалда предлага на милионите си читатели забавен, комичен, ту хаплив, ту гальовен роман, който ги прави щастливи и им дарява глътка свобода на духа.

Анна Гавалда е родена през 1970 г. край Париж. Завършила е литература в Сорбоната. Работи като учителка по френски език и литература до излизането на първата й книга с разкази и новели. С нея авторката е обявена за новата литературна звезда на Франция, оглавява бестселър листите и получава наградата „Гран при“. И днес, толкова години след първата си книга, писателката продължава да е литературната звезда на Франция. Анна Гавалда е добре позната и на българските си почитатели с „Искам някой някъде да ме чака“, „Обичах я“ и „Заедно“. Предстои да излезе и романът й „Утешителна игра“.

Допълнителна информация

Тегло 0.120 кг
Размери 13 × 20 × 1 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Един подарен ден”