buk.bgstore@gmail.com

Жената в преход – пътуване към себе си – Юдит Сабо

12.00 лв.

  • издателство: Векста
  • година: 2010
  • страници: 136
  • корица: мека
  • ISBN: 9789549239720

Изчерпан

Описание

Книгата разглежда от нова, изненадваща и едновременно с това подкрепяща гледна точка една от темите табу в нашето общество – преходния период в живота на жената. Днес все още съществуват множество заблуди, предразсъдъци и неизяснени въпроси, свързани с този така важен житейски период.

Първата част от книгата разглежда духовната страна на преходния период, действителните му причини и задачите, които е необходимо да се решат. Всичко това е допълнено с полезни практически съвети.

Втората част представя психологическата страна на критическата възраст, като обръща специално внимание на онези съдбовни крачки, които жените трябва да предприемат, за да продължат втората част от живота си в здраве и хармония. Авторката представя преобразуването на майчинството и плодотворността, както и възможностите за развиване на женската творческа сила.

Третата част на книгата засяга физическите симптоми на преходната възраст. В уникална колекция са събрани алтернативни начини на лечение, които могат да дадат насока на всяка зряла жена как да поддържа и съхранява здравето си свободно и мъдро. Книгата е написана с уважение към зрялата възраст и към женската същност и е ценен спътник в разбирането и приемането на една от най-големите промени в живота ни.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Жената в преход – пътуване към себе си – Юдит Сабо”