buk.bg@gmail.com

И всеки път морето – Наташа Драгнич

15.00 лв.

  • издателство: Ентусиаст
  • година: 2015
  • страници: 288
  • корица: мека
  • ISBN: 9786191641635

Описание

Един мъж. Три сестри. Една голяма любов…
Загадъчният поет Алесандро Ланг най-сетне е решил да заведе до олтара една от трите сестри Алеси. Но коя да бъде? С най-голямата, Роберта, се запознават пред фреска на бременната Богородица в един тоскански параклис. Роберта следва медицина, мести се в Сан Франциско и се измъчва, че може би никога няма дастане майка. Успялата банкерка Лучия го заговаря на едно четене във Флоренция, без да му признае коя е тя. А най-малката, Нанина, живее в Мюнхен с извънбрачното си дете и работи като преводач.
Трите дами обичат и мразят, подкрепят се взаимно и се лъжат, но винаги се връщат у дома, при родителите си на морето. Сега обаче едната от тях ще стане съпруга на Алесандро. Ще й простят ли другите две?
„И всеки път морето“е семейна история, изпълнена с настроение и моменти на щастие и тъга.
Силен разказ за ревността, прошката, сбогуването и новото начало.
„Космополитън
За Наташа Драгнич
Наташа Драгнич е родена през 1965 г. в Сплит, Хърватия. Пише поезия от ранна възраст.
През 1989 г. завършва Университета на Загреб с бакалавърска степен по немски език и литература. След дипломирането си през 1989-1990 г. работи като екскурзовод към „Bemextours. В периода 1990-1993 г. е преподавател по немски език в Колежа по туризъм в Загреб. През 1992 г. специализира дипломация в Дипломатическата школа в Загреб. През 1992-1993 г. работи към Министерството на външните работи, като се обучава в Берлин, Бон, Брюксел и Страсбург.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “И всеки път морето – Наташа Драгнич”