buk.bg@gmail.com

Какво се случва с любовта? Капаните на нашите убеждения – Стела Даскалова

12.00 лв.

  • издателство: Сиела
  • година: 2013
  • страници: 200
  • корица: мека
  • ISBN: 9789542813316

Описание

Това е книга за капаните, в които попада любовта – нашите ограничаващи съзнателни и подсъзнателни убеждения и страхове. Те стават причина за грешките, които повтаряме отново и отново, често без да осъзнаем посланията им.

Това е книга за закономерностите, които действат в любовта и живота ни, за компромисите и жертвите, за изневярата, за капаните на брака, за полигамията и моногамията, за границите в умовете ни, за толерантността, за свободата,  за правото на избор да живеем живота си по начин, който ни прави щастливи, независимо от мнението на другите.

В книгата са включени много мнения и мисли на известни личности. Консултант и автор на отзива за задната корица – Мадлен Алгафари.

„Докато чета имам навика да подчертавам важното. Дадох си сметка, че трябва да подчертая почти цялата книга на Стела, защото е синтезирала в най-достъпната форма най-важните истини за обичането, смисъла и здравето ни. Намирам тази книга за особено важна за българския читател именно в този момент от историята ни, когато сме в етап на качествена промяна на ценностната ни система и израстване. Наистина! И на любов, читателю!”

Мадлен Алгафари

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Какво се случва с любовта? Капаните на нашите убеждения – Стела Даскалова”