buk.bgstore@gmail.com

Книга за любовта

14.99 лв.

Откъс

  • автор: Христина Мираз
  • издателство: Апостроф
  • оформление: Яна Аргиропулос
  • година: 2017
  • страници: 200
  • корица: мека
  • ISBN: 9789542962458

Описание

След забележителния успех на „Цитати от любими книги“ и „Великите любовни истории“ (изд. „Апостроф“)  в тандем отново се събират съставителят Христина Мираз и дизайнерът Яна Аргиропулос. Резултатът от усилията им е най-красивото обяснение в любов, с което можете да зарадвате близките на сърцето си.

„Книга за любовта“ е литературно бижу, което събира между кориците си прочувствени сентенции за най-възпяваната емоция през вековете.

На страниците на този изящен том с твърди корици и цветно оформление са поместени цитати от корифеи като Омир, Платон, Лао Дзъ, Цицерон, Сенека, Шекспир, Молиер, Волтер, Гьоте, Джейн Остин, Стендал, Балзак, Пушкин, Жорж Санд, Мопасан, Оскар Уайлд, Кафка, Булгаков, Фицджералд, Ремарк, Екзюпери и много други. Не са пропуснати и сентенциите на най-обичаните български писатели Иван Вазов, Йордан Йовков, Дамян Дамянов, Павел Вежинов.

Освен красиви мисли от велики хора, в уникалното издание ще намерите ценни откъси от най-известните и четени произведения, както и любопитни факти за възходите и паденията на личностите, цитирани в книгата.

„Книга за любовта“ е третата книга на Христина Мираз с дизайн на Яна Аргиропулос. След като създават „Великите любовни истории“ и „Цитати от любими книги“, посветена на Световния ден на книгата и авторското право, които се радват на небивал успех сред читателите, двете отново обединяват усилия, за да реализират най-красивия подарък за „Св. Валентин“ – „Книга за любовта“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Книга за любовта”