buk.bg@gmail.com

Книга на промените. Малка книга на големите промени – Микаел Крогерус, Роман Чепелер

14.00 лв.

Откъс

  • издателство: Книгомания
  • превод: Величка Стефанова
  • година: 2015
  • страници: 176
  • корица: твърда
  • ISBN: 9786191950485

Описание

Светът, обяснен с три щриха

Няма нещо, което да не може да бъде обяснено. Авторите ни посочват какво трябва да разберем, преди да започнем да жънем успехи. В тази книга се разказва за промени. За малките, сякаш незначителни всекидневни промени, и за големите, непонятни промени от световната история. Но който иска да променя, първо трябва да вникне в същината на нещата. Изложените тук 52 модела ни помагат да проумеем какво се е случило и как да продължим напред. Кой командва и кой губи, кой създава правилата на играта и кой ги нарушава. И не на последно място: какво можем да направим самите ние, за да участваме в промените в нашия свят.

ЗА АВТОРИТЕ И ХУДОЖНИЦИТЕ

Микаел Крогерус, роден през 1976 г. в Стокхолм, журналист. Следва политология в Свободния университет в Берлин, завършва обучението си през 2003 г. в KaospilotSchool в Дания. Пише за NeueZürcherZeitung,DerFreitag, DummyMagazinи други издания. Крогерус още не е решил как иска да промени света.

Роман Чепелер, роден през 1978 г. в Берн, е управител на собствената си фирма guzo за маркетингови и комуникационни проекти. Следва вKaospilotSchool в Дания. Чепелер работи върху документален филм за Швейцария, изнася лекции и подкрепя промените в едно културно сдружение на местно ниво.

Филип Ърнхарт, художник,е роден през 1965 г. в Швейцария. Завършва висшето си образование в ArtInstitute в Сиатъл.  Работи последователно за различни рекламни агенции в САЩ и Европа и разработва инфографики и учебни материали за Citigroup, DeltaAirLines, DuPont и KPMG. От 2006 г. се установява със семейството си в Швейцария. Организира аукциони на произведения на изкуството, за да финансира предоставянето на инвалидни колички за Ямайка.

Даг Грьодал, роден през 1974 г. в Берген, Норвегия, визуализира процесите на промяната за Nordea, най-голямата финансова къща на Севера. Следва философия и етика в колежа SognogFjordane, а по-късно учи и в  KaospilotSchoolв Дания. Грьодал се ангажира с група, която смята, че е възможно да бъде решен Близкоизточният конфликт.

Допълнителна информация

Тегло 0.230 кг
Размери 12 × 17 × 2 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Книга на промените. Малка книга на големите промени – Микаел Крогерус, Роман Чепелер”