buk.bg@gmail.com

Което нашите очи не виждат. Енергийна защита за практикуващи рейки, лечители и терапевти – Дейвид Ешуърт

12.99 лв.

  • издателство: Аквариус
  • превод: Ирина Трифонова, Светлана Михайлова
  • година: 2006
  • страници: 304
  • корица: мека
  • ISBN: 9548692260

Изчерпан

Описание

“Tова не е просто една от многото книги за Рейки. Тя е една от малкото, чиято тема е фината и в този смисъл – скритата страна на лечителството, с която всеки практикуващ би трябвало да е запознат. Дейвид разглежда възникващите при работата с енергията проблеми, които отдавна чакат да бъдат споменати; той е изключително вещ лечител с богат опит в прилагането на методи като Рейки, в областта на геопатологията и енегийната “спешна помощ”.

Айвън Фрейзър, Кампания за истината

Книга необичайна, навременна и въздействаща на много нива. Книга не само за получилите настройка и съответно – достъп до един или друг аспект на космическата енергия, а и за всички желаещи да надникнат в невидимото за човешките очи в нашия физически свят и отвъд него.

“… Рейки? Известна ви е само половината истина! Това е причината, която първоначално породи у мен желанието да напиша книга. Рейки енергията е нещо прекрасно и бе дадена на човечеството в най-подходящия момент. Но от известно време ме спохожда съмнението, че получавайки инициация, хората не са съвсем наясно с какво всъщност се захващат. Нещо повече, мнозина от учителите, които разтварят вратите на енергията пред своите ученици, също не знаят много за лечителството и енергийната работа, нито за капаните, в които биха могли да се озоват…”

“… Вероятно ще се запитате защо казвам “спешна помощ при работа с Рейки”? Та нали тази енергия би следвало да ни лекува и спасява, и трансформира, така че откъде-накъде може да е и нещо, криещо сериозни опасности и изискващо умение да се предпазваш? Е, скъпи читатели, ще ви изненадам: работата с енергиите има твърде много аспекти, за които не се говори, затова доста доверчиви ученици и лечители попадат в беда, без да знаят как да се измъкнат и къде да търсят помощ…”

“… Моите указания за използването на Рейки важат за всяка друга лечебна техника, основаваща се на “провеждането” или привличането на енергия, независимо дали ще го наречем лечение с полагане на ръце, духовно лечение, лечение с вяра, пранично лечение, шаманско лечение, Усуи рейки, Тибетско Рейки, каруна Рейки, Сейким и т. н. …”

Дейвид Ешуърт е един от най-добрите енерготерапевти във Великобритания, занимаващи се с изследване и отстраняване на геопатогенни смущения, както и с духовно направлявано вибрацион­но лечение. Мнозина го смятат за “лечител на лечителите”.
Той е Рейки Мастер, познавач на светлинното тяло и професионален радиестезист (член на Британското дружество по радиестезия). Невероятното му духовно израстване започва през 1991 година след пробуждането му като лечител, променило целия му по­нататъшен живот. Дейвид Ешуърт осъзнава, че притежава естествената дарба да лекува с ръце и развива сетивните си възприятия по отношение на финия свят, способността си да усеща и вижда земните енергии, да влиза в контакт с природните духове и планетарното съзнание.
Още в началото на своя нов път той се сблъсква с множество проблеми, свързани с енергийни атаки и прикачени духове и души, в резултат на което открива, че може да общува с привързаните към земния план и да ги активира, за да направят прехода си към по-високи нива в астралната сфера, както и да изчиства други вредни парапсихични сили.
Участва в някои телевизионни предавания, като например в популярната серия “Енергийните вредители” на Канал 5 на Британската телевизия, редовно чете лекции в различни институти и университети и изнася доклади на тема “Тяло, дух и душа”. Води семинари в своята област и създава собствени лечебни вибрационни есенции: есенции на Девите (The Devic Essences), чиито енергийни модели са извлечени от свети места из цяла Великобритания.
Ръководен от Космическото съзнание, Дейвид продължава своето духовно пътуване. Впечатляващите му интуитивни и екстрасензорни способности се проявяват в прилаганото от него духовно направлявано вибрационно лечение. По време на сеансите той бива напътстват от Духовните си водачи и заедно с тях помага на хора, готови да напредват в лечението си или в собственото си духовно развитие. Ешуърт е един от малкото лечители, успешно отстраняващ тежки увреждания на аурата и откриващ същността на проблемите благодарение на способността си да вижда в чакри­ те и дълбоките слоеве на аурата и психиката и да премахва блокажите в тях.
Дейвид има две деца, живее в Манчестър с дългогодишната си партньорка Дениз и нейните три деца, като междувременно продължава и да пише.

За още информация:
http://www.davidashworth.com/

Допълнителна информация

Тегло 0.290 кг
Размери 14.5 × 21.5 × 1.5 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Което нашите очи не виждат. Енергийна защита за практикуващи рейки, лечители и терапевти – Дейвид Ешуърт”