Малкото дете: Ръководство за употреба

17.99 лв.

Описание

Малкото дете: Ръководство за употреба

Инсталирането на малкото дете завърши. Продължете към инструкциите.

Помощ! След като прочетохте ръководствата за употреба на бременната жена и бебето и тъкмо свикнахте да боравите с минимализирания човешки модел, той вече се е актуализирал с нов софтуер, при който досегашните операции не вършат работа. Необходима е цялостна пренастройка, за да се приучите да боравите с малкото дете – надстроения вариант на вашето бебе. В това компактно и прецизно ръководство ще проследите стъпка по стъпка измененията и ще се научите как да се приспособите към тях: смяна на хардуера в дома и превозното средство, нови начини на енергийно захранване, поведенческо препрограмиране, инсталиране на дисциплина, безопасност и поддръжка при спешни случаи. Освен лесните инструкции получавате и гаранция за успешна употреба до 3 години след актуализиране на вашия модел.

Д-р Брет Р. Куун е доцент по педиатрия и управител на педиатричната клиника към Медицинския център на Небраския университет. Публикува статии в журнали за психосоматични изследвания, педиатрична психология и издания за детска и семейна терапия. Експерт към списания за родители и отглеждане на деца. Брет и жена му Тами имат три деца, като всички са успешно „ъпгрейднати” през юношеските си години.

Доктор и баща Джо Боргенихт е писател, продуцент и настоящ настойник на малко дете. Съавтор е на заглавия като „Бебето: ръководство за употреба”, „Супергероят: наръчник за употреба”, „Супергероинята: наръчник за употреба”. „Голф под прикритие” и „Реалити телевизията: наръчник за употреба”.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Малкото дете: Ръководство за употреба“