buk.bg@gmail.com

Мъдри приказки за деца и родители – Диана Петрова

5.99 лв.

  • издателство: Софтпрес
  • година: 2016
  • страници: 112
  • корица: мека
  • ISBN: 9786191512850

Изчерпан

Описание

Приказките на Диана Петрова са широк прозорец, разтворен пред погледа на детето и семейството. Те са едновременно път за спасение, първи житейски уроци и балсам за душата.

Поучителни и изпълнени с мъдрост, те отвеждат деца и родители в шарен приказен свят, в който всеки читател или слушател намира своя истина, ново прозрение и много усмивки.

Книгата е чудна възможност отново да се хвърли мост между родител и дете, да се слуша и разговаря, да се споделя пространството, което словото създава и в което думите лекуват ума и тялото на детето, но също и на възрастния.

Весела Банова, психоаналитик, клиничен психолог, доктор по социология

Истински, дълбоки, написани с много любов и топлота, приказките на Диана разхождат децата сред цветните приключения на съвременния свят. Някои от приказките имат изключително силно терапевтично действие.

Теодора Танева, психолог

Приказките са близки до детското светоусещане и най-вече носят поука, което ги прави не само интересни за децата, но и полезни за нас, възрастните, в стремежа ни да предадем опит и познание на детската душа.

Ивелина Стаменова, Фондация „С-Иввена“

Книгата е интересна, вълшебна, топла и добра. Кара и деца, и възрастни да се замислят. И всяка следваща приказка е все по-увличаща!

Ива Бонева, Изпълнителен директор, Център за приобщаващо образование

Допълнителна информация

Тегло 0.240 кг
Размери 24 × 17 × 1 см
Корица

мека, твърда

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Мъдри приказки за деца и родители – Диана Петрова”