buk.bgstore@gmail.com

Мъжът в леглото интимно – Барбара Кийслинг

Original price was: 14.00 лв..Current price is: 8.00 лв..

издателство: AMG Publishing

година: 2009

страници: 248

корица: мека

ISBN: 9789549696134

Изчерпан

Описание

За нея   

Чудили ли сте се какво се случва в ума на партньора ви, докато правите секс? Знаете ли как да постъпите, ако неговото желание е по-силно от вашето или напротив, почти липсва?

Позволете на сексолога Барбара Кийслинг да ви запознае с мъжа във вашето легло. Тя ще ви разкрие цялата необходима информация за това как „работи“ мъжката анатомия, за различните типове любовници, за мъжките фантазии и мъжкото удоволствие, за всичко случващо се (и отсъстващо) между чаршафите…

За него

Вие сте главният герой в тази книга. И въпреки че в нея обръщението е към жените, тя дава и отговорите на въпросите, които всеки мъж си е задавал: „Защо стана…?“, „Може ли…?“, „Нормално ли е…?“, „Какво ще се случи, ако…?“ „Как да направя така, че тя…?“

Една модерна версия на „Мъжът и жената интимно“, предназначена за всички жени, които искат да разберат по-добре парньорите си и да се погрижат за своето удоволствие; за всички мъже, които са малко по-любопитни и нямат нищо против да станат още по-добри любовници; за всички хора, обичащи секса!

Барбара Кийслинг е популярен американски сексолог, терапевт и лектор. Има над двадесетгодишен опит в областта на сексуалното здраве и изучаване на мъжкото сексуално поведение. В момента преподава „Сексуално поведение“ в Калифорнийския щатски университет. Тя е автор на няколко бестселъра, сред които „Как да правим секс цяла нощ“ и „Как добрите момичета да правят секс като лошите“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Мъжът в леглото интимно – Барбара Кийслинг”