buk.bgstore@gmail.com

Наръчник по Таро с Колода карти „Марсилско Таро“ – Хайо Банцхаф

35.00 лв.

  • издателство: Арос
  • година:
  • страници: 288
  • корица: мека
  • ISBN: 95497873609

Изчерпан

Описание

Енциклопедия на АрканитеКолодата съдържа 78 карти с размер 12 x 7 cm.“Наръчник по таро“ е книга за просветени съдържаща много богата, а на места и уникална информация. Предложените в книгата описания и литературни цитати помагат да се усети дълбокият смисъл на всяка карта, да се създаде напълно определен образ, накратко – да се научим да разбираме символичния език на системата Таро.
Книгата е разделена на три части: 22 Големи Аркана, 56 Малки Аркана, подреждане. Всичките Аркани са онагледени с картите от колодата Таро на Артър Уейт, която и до ден днешен е най-популярна в света. Арканите са описани чрез архетип, буква, число, цитат, образи, символика на Тарото на Уейт, скрит смисъл, аналогия, съвет, цел, сенчеста страна, традиционно тълкуване (положително/отрицателно), синтез, събитийно значение, история, цитат от Карл Густав Юнг. По такъв начин читателят може да проследи различните значения на картите във всички интересуващи го сфери както при тълкуването, така и при теоретичното им изучаване.
В „Наръчник по Таро“ за първи път се разглеждат взаимовръзките между десетте числови карти в тяхната логична последователност.
Книгата може да бъде използвана и от начинаещи, защото в нея кратко и ясно е изложено всичко необходимо за работата с карти.

Допълнителна информация

Тегло 0.600 кг
Размери 13 × 28 × 2.5 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Наръчник по Таро с Колода карти „Марсилско Таро“ – Хайо Банцхаф”

Също може да ви хареса…