buk.bg@gmail.com

Пеша из Париж – Пас Паскали, Браян Робинсън

14.90 лв.

  • издателство: Егмонт
  • година: 2012
  • страници: 192
  • корица: мека
  • ISBN: 9789542707455
  • второ допълнено издание

Описание

Няма по-добър начин да опознаете един град от разходката из кипящите му от живот разнородни квартали. „Пеша из Париж” на Нешънъл Джeографик предлага 14 маршрута, стъпка по стъпка, обозначени върху карта, които ще ви позволят да изследвате като професионалисти и да се ориентирате като местни жители.

БЪРЗИТЕ ОБИКОЛКИ представят добре организирани планове да разгледате целия град за един ден, за един уикенд, за забавление и придружени от деца.

РАЗХОДКИТЕ ИЗ КВАРТАЛИТЕ от Айфеловата кула и Домът на инвалидите до Шатле и Халите предоставят описание на забележителностите, свързани с ключови места върху картата.

ПОВЕЧЕ ЗА предлага интересни подробности за важни музеи или други знакови обекти, като „Парижката св. Богородица”, Лувърът и Триумфалната арка.

ДУХЪТ НА ПАРИЖ привлича вниманието ви върху най-характерното за града, като висшата мода, импресионистите и парижките кабарета.

НАЙ-ДОБРОТО ОТ ПАРИЖ групира интересното по теми, като гледките от града, малките музеи, уличните пазари и битаци и кралската архитектура.

ОПИТЕН ТУРИСТ, ВКУСНО и ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ви съветват как да извлечете най-доброто от посещението си.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ви помага с организацията и планирането на вашето пътуване.

ПОДРОБНИТЕ КАРТИ, ЦВЕТНИТЕ ФОТОГРАФИИ и СЪВЕТИТЕ НА МЯСТО от опитни в пътешествията писатели вдъхновяват да се впуснете в собствено изследване.

Пеша из Париж

Пеша из Париж

Пеша из Париж

Пеша из Париж

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Пеша из Париж – Пас Паскали, Браян Робинсън”