buk.bgstore@gmail.com

Пленница на смъртта – Мег Кабът

Original price was: 14.00 лв..Current price is: 5.00 лв..

  • издателство: Ентусиаст
  • година: 2013
  • страници: 272
  • корица: мека
  • ISBN: 9786191640782

Изчерпан

Описание

СЕГА СМЪРТТА Я ИСКА ОБРАТНО

МРАЧНА, ФАНТАСТИЧНА ИСТОРИЯ ЗА ТОЗИ… И ЗА ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ

Пиърс се опитва да се върне към познатия ѝ живот отпреди инцидента, но ѝ е много трудно и се чувства едновременно част от този свят и отделена от него. Все пак тя никога не е сама, защото някой постоянно я наблюдава. Невъзможно е да избягаш от царството на мъртвите, когато някой там те иска обратно.

Сега тя се премества в друг град. Може би ще успее да започне на чисто в новото си училище. Може би ще престане да се страхува толкова много.

Но не може. Защото дори тук той я открива. Отчаяно иска да я върне обратно. Пиърс знае, че той не е ангел-хранител и тъмният му свят не е раят, но тя не може да остане настрана. Особено след като той се появява винаги когато най-малко го очакваш, но винаги когато Пиърс има най-голяма нужда от него.

Ако тя си позволи да продължи нататък, може да се озове обратно на мястото, от което се бои най-много – в подземния свят.

За авторa

Мег Кабът е добре позната на българските читатели с „Дневниците на принцесата” – книга превърнала се в прекрасен филм, и „Re: Някой като теб” – един от първите романи само от имейли.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Пленница на смъртта – Мег Кабът”