buk.bg@gmail.com

Ръководството по рейки на д-р Хаяши – Франк Арджава Петер, Тадао Ямагучи, Чуджиро Хаяши

издателство: Аратрон

година: 2014

страници: 174

корица: мека

ISBN: 9789546262554

Описание

Това ръководство съдържа оригинални Рейки практики и позиции на ръцете при лечението на различни заболявания, които д-р Чуджиро Хаяши е използвал и е преподавал на своите ученици. То е съхранено през годините от неговата ученичка Чьоко Ямагучи, която преподава оригиналната Рейки система на Хаяши на Франк Арджава Петер. Заедно с Тадао Ямагучи те превеждат автентичните практики и обяснения на д-р Хаяши, допълват ги със снимки и рисунки за отделните позиции и създават това богато илюстрирано ръководство. То може да разшири и обогати познанията за Рейки на всеки, който практикува тази универсална система за лечение и цялостно духовно развитие. В него са включени техники, които са автентични за японската система на Рейки и все още не се преподават на Запад. Една от тях е Тениката на кръвообращението, която е описана стъпка по стъпка и е прекрасно средство за допълване на вашата Рейки практика. Освен това е описан метод за сканиране и диагностициране с ръцете и е даден цялостния лечебен план, съставен от д-р Хаяши, който японските практикуващи използват повече от 80 години.
Изучете тези лесни за приложение, но много ефективни техники за работа с Рейки енергията и превърнете своето пътуване с Рейки в прекрасно преживяване, което може да донесе лечебна благодат на вас, на вашите близки и приятели и на всички, които пожелаят да получат изцеление с помощта на универсалната жизнена сила – Рейки!

 

Информация за курсове по Рейки и медитация можете да намерите на:

http://www.bulgaria-japan.com

http://www.powerplusreiki.com

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Ръководството по рейки на д-р Хаяши – Франк Арджава Петер, Тадао Ямагучи, Чуджиро Хаяши”