Сам в гората

15.99 лв.

Описание

 Сам иска да станете приятели, а ти искаш ли най-сладкото и добро тарележче за свой приятел?   

Трудно е да се новодошъл и сам.

Очарователна книжка за проблемите, свързани с това да си новодошъл и без приятели. Таралежчето Сам пристига в другия край на гората в търсене на нов дом. Намира уютна малка хралупа, в която да се нанесе и да подреди животът си. Но Сам има сериозен проблем не може да си намери приятели, а кой иска да е напълно сам и на ново място. Тогава му хрумва страхотна идея да остави послания на различни места в гората, с които да съобщи, че с търси приятели. Краят на историята е изненадващ, а във всяка илюстрация има скрит герой J.

Прекрасна история за самотата, приятелството и нуждата да споделяш, в която всяко дете ще открие себе си.

®За всеки от нас, но особено за децата, е важно да се чувстват част от общност, да имат с кого да споделят и да се забавляват.

®За всеки родител е важно да може да помогне на детето си да се адаптира към промените по най-подходящия начин.

„Трогателна история с красиви илюстрации.“
School Library Journal

„Носи веселото настроение от Голямата горa на Мечо Пух.“
Publisher’s Weekly

Ваня Настанлиева е родена и израснала в България. Учи специалност „Текстил и мода“, след което завършва бакалавърска степен „Книга и печатна графика“ в Националната художествена академия в София, България.
Mагистърската си степен по илюстрация на детската книга получава в Университет „Англия Раскин“, Великобритания. В момента работи по няколко детски книги и живее със семейството си в Кеймбридж.

Допълнителна информация

Тегло 0.150 kg
Размери 23 × 28 × 0.8 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Сам в гората“

Също може да ви хареса…