buk.bg@gmail.com

Светът на огън и лед – Джордж Р. Р. Мартин, Елио М. Гарсия-Младши и Линда Антънсън

39.00 лв.

  • издателство: Сиела
  • година: 2014
  • страници: 336
  • корица: твърда
  • ISBN: 9789542816355

Изчерпан

Описание

САМО ТУК МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПЪЛНАТА ИСТОРИЯ НА ВЕСТЕРОС, ЕСОС И СВОБОДНИТЕ ГРАДОВЕ

 

СТОТИЦИ СТРАНИЦИ НОВ МАТЕРИАЛ, НАПИСАН ОТ ДЖОРДЖ Р. Р. МАРТИН СПЕЦИАЛНО ЗА ТАЗИ КНИГА

 

Светът на огън и лед е епично въведение в най-разнообразната и интересна фентъзи сага на всички времена – Песен за огън и лед.

Подгответе се за вълнуващи описания на епични битки, смели завоевания, дръзки бунтове и горчиви предателства.

Тук са събрани познанията, схоластичните догадки и фолклорна мъдрост на майстери, септони, майги и певци. Хрониката се простира от Епохата на зората до Епохата на героите, от идването на Първите до пристигането на Егон Завоевателя, от създаването на Железния трон до Бунта на Робърт и краха на Лудия крал Ерис Втори Таргариен. Описани са всички събития, довели до „съвременните“ борби между Старк, Ланистър, Баратеон и Таргариен в поредицата Песен за огън и лед и сериала на HBO, Игра на тронове.

За да систематизира огромното количество информация, Мартин е обединил сили със създателите на известния фен-сайт Westeros.org – Елио М. Гарсия-Младши и Линда Антънсън.

 

Това е богато илюстровано издание, съдържащо повече от 170 художествени цветни изображения, карти и родословни дървета, което ще ви разкрие пълната история на Седемте кралства, Валирия, Свободните градове, Иб, Летните острови и други земи, които са само споменати в предишните книги на Мартин.

Светът на огън и лед е задължително четиво за всички почитатели на творчеството на Мартин и твърдо доказателство, че перото е по-могъщо от вихър от мечове.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Светът на огън и лед – Джордж Р. Р. Мартин, Елио М. Гарсия-Младши и Линда Антънсън”