Събуди сиянието в теб

16.00 лв.

откъс

  • автор: Дорийн Върчу
  • издателство: Ентусиаст
  • художник: Биляна Славкова
  • година: 2019
  • страници: 232
  • корица: мека
  • ISBN: 9786191643073

Описание

* Как да изхвърлите негативизма от живота си завинаги?

* Как да се справите с вашите роднини, приятели и познати, които са пристрастени към драмата?

* Как да овладеете симптомите на посттравматичен стрес и безпокойство?

* Как да постигнете вътрешен мир и да балансирате живота си?

Отговори на тези и много други въпроси можете да откриете в единствената по рода си книга „Събуди сиянието в теб“. В нея авторката ще ви преведе през процес, който ще определи вашия драма коефициент. Чрез него ще откриете до каква степен сте склонни да толерирате и поемате стрес от обкръжаващите ви хора и ситуации. Книгата ще ви помогне да преодолеете своята страст към драмата, да се освободите от негативизма и да възстановите вътрешния си мир. Разберете как да събудите сиянието в себе си, защото то винаги е било там. Сега е моментът!

Дорийн ВърчуСветовноизвестната писателка Дорийн Върчу е автор на множество бестселъри, сред които  „Лечение с ангелите“, „Послания от ангелите“ и „Целебни слова от ангелите“. Тя е доктор по психология и лечител на духа чрез ангелска терапия, занимава се с парапсихология и ясновидство.

Дорийн е уважаван автор, духовен водач и терапевт. Редовно участва в международни телевизионни и радиопредавания, в които говори за силата на ангелите, числата и тяхното значение. Разказва за подробната информация за числата, която е получила посредством медитации и занимания с ангелите. Води рубрики в духовни периодични издания, провежда курсове и семинари за работа с ангелите. 

Допълнителна информация

Тегло 0.350 kg
Размери 14 × 21 × 2 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Събуди сиянието в теб“

Също може да ви хареса…