Твоето тяло казва: Обичай се!

22.00 лв.

откъс

  • автор: Лиз Бурбо
  • издателство: Ентусиаст
  • художник: Биляна Славкова
  • година: 2019
  • страници: 528
  • корица: мека
  • ISBN: 9786191643134

Описание

Преработено и допълнено издание

Вече близо четиресет години Лиз Бурбо e признат лидер в сферата на личностното развитие, а „Твоето тяло казва: Обичай се!“ е една от най-популярните ѝ книги, продадена в повече от половин милион екземпляра в цял свят.

Бурбо е убедена, че всеки здравословен проблем е външна проява на психологически или емоционален такъв, но бързо осъзнава, че да се посочи метафизичната причина за болестта, не е достатъчно. Нужно е да се помогне на хората да се освободят от чувството за вина и най-вече да се приемат такива, каквито са, във всеки един момент. Ето защо Бурбо разработва лесен, практичен и бърз за изпълнение метод, благодарение на който да открием три изключително важни неща в живота:

             –  подсъзнателните ни нужди;

             – начина на мислене, вярванията, които ни пречат да задоволяваме тези нужди, както и страховете, предизвикали въпросните вярвания;

             –  онова, което трябва да приемем, за да започнем процеса на изцеление. 

Този най-изчерпателен наръчник за метафизичното значение на болестите и здравословните неразположения обяснява повече от 500 от тях и предлага начини за справяне с проблемите.

Тази книга ще ви помогне да се обичате такива, каквито сте, и да живеете в хармония!

Допълнителна информация

Тегло 0.400 kg
Размери 14 × 21 cm

Автор

Лиз Бурбо
Лиз Бурбо

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е автор на 24 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 година учението й е помогнало на огромен брой хора да направят конкретни промени във всекидневието си и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО – най-голямото училище по личностно развитие в Канада – вече има свои работни ателиета в повече от 20 страни.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Твоето тяло казва: Обичай се!“

Също може да ви хареса…