buk.bgstore@gmail.com

Твоите 5 хода напред. Усъвършенствайте изкуството на бизнес стратегията

Патрик Бет-Дейвид и Грег Динкин

22.95 лв.

Описание

От създателя на Valuetainment – №1 YouTube канал за лидерство и предприемачество с милиони последователи и с гости като Джордан Питърсън, Робърт Кийосаки, Кевин Харт, Робърт Грийн, Коби Брайънт и др.

Общото между гросмайстора и успешния предприемач е тяхната способност да организират стратегиите си толкова добре, че да предвиждат ходовете си и да предсказват (и контролират) тези на опонентите си. Някои демонстрират нечовешки умения в това поле, като мислят с над 10 хода напред и просперират изключително успешно. Повечето хора обаче не разсъждават с повече от един или два хода напред. 

В това ефективно ръководство Патрик Бет-Дейвид предлага задълбочена методология за по-ясно и целенасочено мислене, споделя опита си и дава реални примери за постигане на привидно невъзможни цели в бизнеса и в личния живот.

Независимо дали се чувствате в безизходица, загубили сте пламъка в себе си или търсите иновативни стратегии, за да изведете бизнеса си на следващо ниво, „Твоите 5 хода напред“ ще ви даде нова перспектива.

Усъвършенствайте умението да разсъждавате с поне 5 хода напред и получете:

■ ЯСНОТА какво искате и какви искате да бъдете;

■ АНАЛИТИЧНОСТ в ситуации на несигурност;

■ ДОВЕРИЕ в работната среда;

■ МАЩАБНОСТ в бизнес стратегиите;

■ ВИЗИЯ за прилагане на майсторските ходове.

Тази книга е за хора, които горят от желание да разберат как изглежда тяхната най-добра версия. Те не търсят само мотивация, те търсят доказани стратегии, които вършат работа. Те искат да открият ефективни формули, които да ускорят процеса по изкачването им до следващото ниво. Това описва ли вас?Патрик Бет-Дейвид

        

„Патрик е един от най-вълнуващите мислители, с които съм имал шанса да разговарям.“
Рей Далио, автор на „Принципи“

„Вярвам в Патрик Бет-Дейвид и следвам идеите му. Той притежава мотивацията и пламъка да постигне промяна.“
Стив Возняк, съосновател на Apple

„Патрик е нестандартен, защото е изключително успешен бизнесмен, но също така е и мислител… Платон би го нарекъл крал философ.“
Робърт Грийн, автор на „48-те закона на властта

„Като ветеран, Патрик притежава маниер на наставник и история, които сега вдъхновяват други ветерани…“
Робърт Кийосаки, автор на „Богат татко, беден татко“

„Патрик помага на предприемачите да разберат какво точно трябва да е следващото им действие.“
Брайън Трейси, автор на „Силата на твоя чар“

„Патрик е един от най-мотивираните, устремени към целта си личности, които съм срещал. Това, което е направил, е вдъхновило наистина много хора, включително мен. Аз не съм просто приятел, аз съм фен.“
Кевин Харт, актьор, комик

 

Допълнителна информация

Тегло 0.460 кг
Размери 14 × 21 × 3 см

Автор

Невероятната история на Патрик Бет-Дейвид започва с бягството на семейството му от Иран и имигрирането му в Америка, когато той е 10-годишен. След гимназията Патрик се присъединява към армията на САЩ, а по-късно напуска и започва кариера в сферата на финансовите услуги. 

Още преди да навърши 30 години, той основава PHP Agency Inc. – маркетингова компания за финансови услуги с 66 агенти в един офис в Нортридж, Калифорния. Десет години по-късно компанията е една от най-бързоразвиващите се във финансовия сектор и се състои от 15 000 агенти в 120 офиса в 49 щата и в Пуерто Рико.

Патрик е приел за своя мисия обучението на следващо поколение лидери. Създава вдъхновяващо и образователно видеосъдържание във Valuetainment – YouTube канал, наричан „най-добрият канал за предприемачи“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Твоите 5 хода напред. Усъвършенствайте изкуството на бизнес стратегията”

Също може да ви хареса…