buk.bg@gmail.com

Убийството на Пепеляшка – Мери Хигинс Кларк, Алафеър Бърк

14.99 лв.

  • издателство: Бард
  • година: 2015
  • страници: 320
  • корица: мека
  • ISBN: 9789546555694

Изчерпан

Описание

Мери Хигинс Кларк си партнира с авторката на бестселъри Алафеър Бърк в нова поредица за телевизионно разследване на неразгадани убийства. 

Телевизионната продуцентка Лори Моран е доволна – пилотната серия на риалити шоуто й „Под съмнение” жъне огромен успех. Предаването се рови около неразгадани убийства и Лори попада на подходящ материал за следващия епизод. Случаят е известен като „Убийството на Пепеляшка”. Сузан Демпси, красива и многообещаваща студентка в УКЛА, е намерена мъртва. Смъртта й повдига много въпроси. Защо колата й е на километри от тялото? Стигнала ли е въобще до прослушването, уговорено в дома на обещаващ режисьор? Какво я свързва с професора й по компютърни науки – находчивият й ум или нещо друго? Защо Сузан е с една обувка, когато я откриват мъртва?

   Лори знае, че с помощта на адвокат Алекс Бъкли, водещ на „Под съмнение”, предаването ще постигне огромен рейтинг, особено след като сред заподозрените има представители на холивудския елит и милиардери от сферата на високите технологии. Напрежението и драмата, съпътствали престъплението, стоят страхотно на малкия екран, но ще бъде ли разгадано „Убийството на Пепеляшка”?

Допълнителна информация

Тегло 0.350 кг
Размери 12.5 × 20 × 2.7 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Убийството на Пепеляшка – Мери Хигинс Кларк, Алафеър Бърк”