buk.bgstore@gmail.com

Хюман дизайн за всеки – Карън Къри

14.95 лв.

  • издателство: Хермес
  • превод: Евелина Андонова
  • година: 2015
  • страници: 280
  • корица: мека
  • ISBN: 9789542614548

Изчерпан

Описание

Хюман дизайн е система, която обединява в себе си няколко древни науки, за да представи един цялостен поглед върху човека, неговия духовен и физически облик.

В основата й стои известното в Кабала дърво на живота и връзката му с чакрите – основните енергийни центрове в човека. То е комбинирано с астрологичната карта, изчислена според  датата, часа и мястото на раждане. Към тях е добавена древната китайска система „И дзин“, която представя в 64 хексаграми „колелото на живота“, т.е. целия житейски цикъл. Върху тези три фундаментa се изработва хюман дизайн карта, която е уникална за всеки човек и показва неговите психически и физически особености и житейския му път.

Стъпка по стъпка авторката ще ви запознае с всички нива на Хюман дизайн – от най-основните елементи на картата до по-дълбоките и сложни прозрения. Личната ви хюман дизайн карта ще разкрие кои са силните и слабите ви страни и още по-важно – какъв е скритият ви потенциал. Така ще бъдете подготвени за трудностите в живота и следвайки своята Хюман дизайн стратегия, ще превърнете всяка пречка във възможност за израстване.

Кратък пример от личната практика на авторката
Една от любимите ми истории, илюстриращи ефективността на хюман дизайн, е тази на мой клиент, който имаше сериозни професионални проблеми. Той работеше в международна петролна компания и когато дойде при мен, тъкмо го бяха понижили, защото не успял да завърши няколко проекта. Направих му хюман дизайн карта, от която стана ясно, че човекът имаше нужната енергия да започва нещата, но не и да ги довежда докрай. Проектовият мениджмънт беше възможно най-неудачната за него роля! И все пак това беше работата му.

Щом проумя истинската си същност, той поиска да го прехвърлят в стартово звено. Много скоро човекът откри какво удоволствие е да работи това, което хармонира с неговата природа. Три години по-късно той продължава да прави това, което обича и за което му плащат изключително добре!

Надявам се, че информацията във вашата хюман дизайн карта ще ви даде свободата да заживеете уверено и без ограничения и да откриете своето място в света.

Полезна информация
За начало можете безплатно да си направите карта на www. understandinghumandesign.com, на страницата на „специалисти по хюман дизайн“. Щом веднъж се регистрирате в сайта, ще получите картата си в рамките на два-три дни. После се подгответе за най-страхотното пътешествие в живота си!

Всеки от вас играе уникална роля в еволюцията на човечеството и най-значимото нещо, което можете да направите в живота си, е да разберете по-добре себе си, да откриете силните и слабите си страни.

 Това е основната идея в ХЮМАН ДИЗАЙН системата, която набира голяма популярност не само по света, но и в нашата страна. Тя ви помага да подобрите самочувствието си, да действате осъзнато, целенасочено и смело, да управлявате енергията си правилно и по този начин да живеете истински.

Целта на хюман дизайн не е да ви промени. Системата просто ви предоставя инструментите, с които съзнателно да преоткриете вашите таланти, знания, стремежи и слабости, за да може да се освободите от старите, разрушителни модели на мислене и от склонността си да осъждате другите. Тя ви дава нова перспектива, от която да видите красотата и великолепието на истинската си същност.

Когато проумеете себе си, ще можете да правите житейски избори, които са в хармония с истинската ви природа. Контактът с нея ще направи живота ви по-лесен и приятен. А подходите ли към живота с лека и позитивна нагласа, ще започнете да изживявате красотата на истинския си аз! Всичко е свързано.

 Едно пътешествие към себеоткриване и позитивна промяна
 Някога задавали ли сте си въпроса какво ви отличава от хората около вас? Като синтез от древна мъдрост и съвременна наука, хюман дизайн може да ви помогне да откриете красотата и силата на вашата истинска същност. Първата ми среща с тази система беше през 2001 г., когато след кратко духовно уединение в Седона, Аризона, моят съпруг донесе вкъщи една хюман дизайн карта. Това, което видях, ме порази и разбрах, че трябва да науча всичко по въпроса. Веднага го убедих, че трябва да оставим удобния си дом в предградията на Тексас и заедно с четирите ни деца да се преместим в Седона, където се надявах да науча повече за тази система.

Желаното преместване на Карън Къри и семейството й се осъществява и отивайки в Седона, тя започва работа в централния офис на „Хюман дизайн Америка“. Така получава достъп до цялата налична за момента информация, както и възможност да учи при създателя на системата Ра Уру Ху.
Успявайки да натрупа много знания и ценен опит, Карън Къри решава да ги изпробва първо в собствения си живот. Тя експериментира върху себе си и след чудесните резултати, които получава, започва да предава знанията си и на други хора.
Днес Карън е водещ специалист по хюман дизайн и основател на учебната програма „Хюман дизайн за всеки“.

Със своя достъпен подход и дълбоко разбиране тя е помогнала на хиляди хора да въплътят духовните идеи в ежедневието си и да активират вродения си потенциал.

Автор е на книгите „Вътре в тялото на Бог“, „ТЕС за родители“ и „Хюман дизайн за всеки“ – чрез нея Карън Къри успява да предаде сложната материя на хюман дизайн по един приятен и разбираем начин.

Подготвях тази книга в продължение на тринадесет години. Тя е компилация на собственото ми разбиране за хюман дизайна и синтез на целия опит, който съм придобила в търсене на истинската си същност. Нямаше да мога да извървя този път без любовта и подкрепата на моето семейство, което все още се надява, че някой ден ще си намеря „истинска“ работа.

Допълнителна информация

Тегло 0.400 кг
Размери 16.5 × 23.5 × 2 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Хюман дизайн за всеки – Карън Къри”