buk.bgstore@gmail.com

500 въпроса за здравето и храненето – Патрик Холфорд

17.00 лв.

  • издателство: Ентусиаст
  • година: 2015
  • страници: 344
  • корица: мека
  • ISBN: 9786191641659
Код: 9786191641659 Категории: , Етикети: , ,

Описание

–          Болести, неразположения и наранявания
–          Диети и режими на хранене
–          Душевно здраве
–          Здравето и околната среда
–          Здравето на детето, жената и мъжа
–          Бременност и репродуктивно здраве
–          Сън
–          Стрес
–          Отслабване
–          Тютюнопушене, алкохол и стимуланти
–          Хранителни добавки
В „500 въпроса за здравето и храненето“нутриционистът Патрик Холфорд отговаря на най-често задаваните въпроси за здравето и храненето. Той обяснява на изключително достъпен език как чрез балансиран режим може да се справите с болестите и неразположенията – от обикновената настинка до сериозните състояния, застрашаващи живота. Освен това подходящата диета може да облекчи страданията при редица хронични болести. Специалистът отговаря на всички онези наглед незначителни въпроси и притеснения, които не се решавате да споделите с вашия лекар, и дава изключително полезни съвети за това какво е полезно за вашето здраве и какво не и защо.
Патрик Холфорд е един от водещите световни специалисти по хранене и здравословен начин на живот. Новаторският му подход му е спечелил милиони почитатели и последователи.
„Дейли мейл
За Патрик Холфорд
Патрик Холфорд е сред водещите специалисти по хранене във Великобритания. През 1984 г. той основава Институт по рационално хранене в Лондон, който има за патрон д-р Лайнъс Полинг – носител на Нобелова награда за химия (1954) и на Нобелова награда за мир (1962). Институтът се занимава с проблемите на храненето през последните 20 години и е обучил едни от най-популярните специалисти в Европа в тази област.
Патрик Холфорд е автор на 34 книги, издадени на повече от 20 езика. Той често взема участие в редица правителствени кампании по проблемите на храненето във Великобритания. През октомври 2004 участва в най-мащабното за страната изследване на здравето и начина на хранене на нацията, в което се включват 37 000 души.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “500 въпроса за здравето и храненето – Патрик Холфорд”