buk.bgstore@gmail.com

Like a Virgin: Бизнес тайни, които не се преподават в училище – Ричард Брансън

17.95 лв.

издателство: AMG Publishing

година: 2015

страници: 360

корица: мека

ISBN: 9789549696684

Описание

Like a virgin: Тайни за бизнеса, които не се преподават в училище“ – най-актуалният бизнес наръчник за всеки уважаващ себе си предприемач!

В една от най-новите си книги, Брансън събира важни бизнес съвети, есенцията от опита си и прозренията, до които достига, управлявайки империята „Върджин“. Независимо дали желаете да основете свой собствен бизнес, да подобрите лидерските си умения, или да почерпите вдъхновение от един от най-изявените и уважавани предприемачи и бизнес лидери, Ричард Брансън е тук, за да ви даде всички отговори.

 

Брансън споделя бизнес познанията си и подобно на близък приятел съветва читателите си как да бъдат по-иновативни, по-добри лидери и да се наслаждават на работата си с характерния си лек, но съдържателен изказ.

 

Поглеждайки назад, Брансън е благодарен, че никога не е учил в бизнес училище. Ако беше спазвал всички закони и традиционни подходи в бизнеса,  щеше ли да създаде „Върджин Рекърдс“? Или „Върджин Атлантик“? Почти всички постижения на Ричард Брансън се дължат на непоклатимата му решителност не само да нарушава всяко едно правило, но и да го пренаписва. Тази книга ще ви покаже как точно прави всичко това.

 

Добре дошли в бизнес училището на Ричард Брансън!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Like a Virgin: Бизнес тайни, които не се преподават в училище – Ричард Брансън”